PowerPara larınızı kullanmayı unutmayın. 31.12.2022 23:59 tarihinde sıfırlanacaktır.
BİZİ TAKİP EDİN :    
Aynı Gün Kargo İçin Kalan Süre :

Ramazanda Supplement Kullanımı

Özellikle sporu yaşam biçimi hâline getirenlerin ramazan ayında antrenmanlarına ve gıda takviyelerine ne şekilde devam edecekleri konusu önem arz etmektedir. Bizlerde bu konunun aydınlatılmasına katkı sağlamak adına tavsiyelerimizi sizlerle paylaşacağız.

Supplement Takviyeleri: Ramazan ayı zaten yoğun antrenman yapmıyorum diye bu takviyeleri almayı ihlal etmemeniz gerekmektedir. Dozunda ve dengeli beslenme ve yeterli miktarda su tüketiminden sonra gerekli supplement desteklerini kullanabilirsiniz.
 
   Kazein: Ramazan ayında kullanımı ihmal edilmeyecek bir proteindir. Vücutta sindirilme süresi uzun olduğundan sahurda tüketmeniz gün boyu sizi tok tutacak ve vücuttaki protein yokluğunu gidererek kas kaybını önleyecek ve katabolizma evresine girmenizi engelleyecektir.
 
   Protein: Açlık ve antrenman sonrası glikojen depoları boşalacaktır. Formunuzu korumanız için protein takviyesi de önemlidir.
 
   Vitargo: Hızlıca kana karışabilen bir karbohidrat türevidir fakat depolanma süresi uzundur. İftar sonrası kullanılan vitargo ile daha sağlıklı ve verimli bir antrenman gerçekleştirebilirsiniz.
 
   Omega-3: Bu yağ asitleri hücre yapısının oluşumunda ve hücresel fonksiyonların engelsiz bir şekilde gerçekleştirilmesinde önemli görevlere sahiptir. Ramazan ayında da gerekli ve sağlıklı enerji için omega-3 kullanımını ihmal etmeyin.
 
   BCAA: Ramazanda oluşacak kas kaybını önler, protein sentezine katkı sağlar ve katabolizma evresinin önüne geçer.
03 Aralık 2019
 
 
SUPPLEMENT KULLANIMI İLGİLİ YAZILAR
 
 
   FACEBOOK YORUMLARI
 
 
  
Power Protein © 2024 Tüm Hakları Saklıdır.
İnternet sitemizde satışa sunulan ürünler sporcu gıdası ve gıda takviyesi kategorilerinde ürünlerdir, kesinlikle beşeri tıbbi ürün veya ilaç değildir. Reçete ile satılmazlar, doktor onayı gerektirmezler. Şirketimiz ilaç satışı yapmamaktadır, bu yüzden satılan ürünlerin çeşitli hastalıkları önleyici ya da tedavi edici özellikleri yoktur. Ürünler sağlıklı ve dengeli bir beslenme düzeninin yerine geçmez. Amacımız tüketiciye en doğru bilgiyi sunabilmek olup, yer verilen içerik sadece bilgilendirme amaçlı olup, ürünlerin kullanımına yönelik hiçbir taahhüt veya tavsiye yerine geçmez. Sitemizde satılan ürünler ile ilişkili olarak kullanılan tüm logo, marka ve diğer patentli haklar ilgili hak sahiplerine aittir. Yanlış anlaşılan veya yanıltıcı bulunan ibareler bulunması durumunda lütfen sitemize bildirimde bulununuz. Tüm ürünlerimiz %100 orjinal olup T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylıdır.