PowerPara larınızı kullanmayı unutmayın. 31.12.2022 23:59 tarihinde sıfırlanacaktır.
BİZİ TAKİP EDİN :    
Aynı Gün Kargo İçin Kalan Süre :

Kalp Damar Sağlığı İçin L-Arjinin

   L-arjinin aminoasit olarak adlandıran kimyasal bir yapıtaşıdır. Arjinin yarı esansiyel bir aminoasittir. Bir insanın vücudu doğal olarak normal şartlar altında L-arjinin üretir fakat bazı durumlarda örneğin sporcularda yetersiz kalmaktadır. L-arjinin ihtiyacı, vücudun doğal olarak onu üretme veya tüketme yeteneğini aşabilir. Bu durumda insanlar ayrıca düzenli diyetlerinin bir parçası olarak ek L-arjinin almaktadırlar.
 
   Diyetten elde edilir ve vücudun protein yapması için gereklidir. L-arjinin, kırmızı et, kümes hayvanları, balık ve süt ürünlerinde bulunduğu gibi beslenmelerinde bu ürünleri tüketemeyenler için laboratuvarda yapılıp ilaç ve ergojenik ürün olarak kullanılabilmektedir.
 
L-Arjinin vücutta,
 
   -Yara iyileşmesi, böbreklerin atık ürünleri vücuttan atmalarına yardımcı olmak, bağışıklık ve hormon fonksiyonunu korumak, bağışıklığı güçlendirmek, kan şekerini düzenlemek, arterleri genişletmek ve rahatlatmak gibi birçok farklı fonksiyonda rol oynamaktadır.
 
   -Kalp krizini önlemeye yardımcıdır ve göğüs ağrısını giderir.
 
   -L-arjinin vücutta nitrik oksit olarak adlandırılan bir kimyasal maddeye dönüştürülür. Nitrik oksit, kan damarlarının gelişmiş kan akışı için daha geniş açılmasına neden olur. Damarları genişlettiği ve kan akışını hızlandırdığı için kas gelişimini ve atletik performansı artırmaktadır. Kas dokusunun büyümesine ve onarılmasına da yardımcı olur.
 
   -L-arjinin hem anaerobik (enerji sağlamak amacıyla solunum kullanan oksijensiz çalışmaya zorlayan kısa süreli) hem de aerobik (enerji sağlamak amacıyla oksijen kullanan uzun süreli) egzersizle ilişkili güç ve kas iyileşmesini arttırmayı amaçlayan en popüler ergojenikler arasındadır.
 
   -Arjinin takviyesi aynı zamanda kas asitliğini artırarak kas yorgunluğunun gelişiminde rol oynar. 
 
   -L-arjinin ayrıca, büyüme hormonu, insülin ve vücuttaki diğer maddelerin salınımını uyarır. Stres ve kaygıyı azaltır.
 
   Kullandığınız ergojenik ürünleri gerekli testleri yaptırıp, uygun dozlarda almanızı öneriyoruz.
 
Mutlu, sağlıklı, spor dolu günler diliyoruz.

Biyokimyager H.K.
02 Aralık 2019
 
 
SUPPLEMENT İLGİLİ YAZILAR
 
 
   FACEBOOK YORUMLARI
 
 
  
Power Protein © 2024 Tüm Hakları Saklıdır.
İnternet sitemizde satışa sunulan ürünler sporcu gıdası ve gıda takviyesi kategorilerinde ürünlerdir, kesinlikle beşeri tıbbi ürün veya ilaç değildir. Reçete ile satılmazlar, doktor onayı gerektirmezler. Şirketimiz ilaç satışı yapmamaktadır, bu yüzden satılan ürünlerin çeşitli hastalıkları önleyici ya da tedavi edici özellikleri yoktur. Ürünler sağlıklı ve dengeli bir beslenme düzeninin yerine geçmez. Amacımız tüketiciye en doğru bilgiyi sunabilmek olup, yer verilen içerik sadece bilgilendirme amaçlı olup, ürünlerin kullanımına yönelik hiçbir taahhüt veya tavsiye yerine geçmez. Sitemizde satılan ürünler ile ilişkili olarak kullanılan tüm logo, marka ve diğer patentli haklar ilgili hak sahiplerine aittir. Yanlış anlaşılan veya yanıltıcı bulunan ibareler bulunması durumunda lütfen sitemize bildirimde bulununuz. Tüm ürünlerimiz %100 orjinal olup T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylıdır.